Mindannyian felismertük, hogy az utóbbi pár évben ahogy a technika óriási teret nyert a mindennapjainkban , „természetes” részévé vált úgy egyre nagyobb mértékben tettük és tesszük ki magunkat az elektroszmog hatásainak. A változás olyan gyors, hogy szinte fel sem foghatjuk. Jó ha tisztában vagyunk azzal, hogy a 21. század legújabb szennyező forrása ez. Tehetjük, hogy nem foglalkozunk vele és dönthetünk úgy hogy tudatosan teszünk ellene. Például természetes módon alakítjuk környezetünket vagy megkeressük azokat az eszközöket, amik segítenek lecsökkenteni ezt.

Több lakásban, házban tapasztaltam a tulajdonosok ezirányú törekvését. A belsőépítészeti tervtől függetlenül is lehet védeni az egész házat, de láttam már olyan családot, ahol a gyerekszobát illetően külön kérés volt, hogy az ágy mellett ne legyen a falban elektromos vezeték, kapcsoló.

Elektromágneses sugárzás a gyűjtőneve a különféle típusú elektromos energiának, és a hozzájuk kapcsolódó elektromos és mágneses mezőnek. Ide tartozik például a mikrohullámú sugárzás, a rádióhullámok, a röntgensugárzás, a látható- és ultraibolya fény is.

A természetes sugárzásokhoz jó részéhez hozzászoktunk az évmilliók során. Tudjuk, hogy bizonyos földsugárzásokban tartózkodni huzamosabb ideig nagyon káros. Vannak, akik fokozottabban érzékenyek. Az időjárás változásokat sokan előre megérzik, azaz saját testünk a műszer: fejfájás, izületek, sérülések és régi hegek érzékenysége jelzi a vihar közeledtét.

Az elektroszmog a mesterséges sugárzások gyűjtőneve.

Elektroszmog” alatt értjük, a rádiófrekvenciás és mikrohullámú sugárzásokat (RF-MH: 300 kHz-300 GHz), valamint az úgynevezett extrém alacsony frekvenciákat (ELF: 50/60 Hz).* Az előbbi tartományban működnek a rádió- és televízióadók, a készenléti egységek kommunikációs csatornái, a mobiltelefonok és a hozzájuk tartozó bázisállomások, a radarok és navigációs rendszerek, a mikrohullámú sütők, és az összes vezeték nélküli irodai és kommunikációs eszköz (Bluetooth, WLAN*, telefon, egér,billentyűzet). Az 50 (60) Hz-hez köthető lényegében az összes háztartási elektromos berendezésünk, a hozzájuk tartozó vezetékek, valamint a transzformátorok és a távvezetékek. A két tartomány között leggyakrabban felmerülő sugárzás pedig a monitorokból származik (15 és 60 kHz).*

A mobil telefonok két másodpercenként impulzust adnak az adótoronynak, hogy hol van a tartózkodási helyünk. A vezeték nélküi headsetek sem oldják meg a problémát, hiszen a fül és a készülék között kapcsolatot teremtő adó-vevő újabb sugárterhelést jelent. Weixl- Várhegyi László mérnök bioenergetikus állítja, hogy a mozgásban lévő mobil telefonálásnál ahogy a telefon mozgást észlel, növeli térerejét, hogy más adótornyokkal is fel tudja venni a kapcsolatot a folyamatos vétel érdekében.

Kimutatta, hogy a mozgó autóban a sebességtől függően a mobilsugárzás akár ezerszeres térerő növekedéssel cikázik az autó belsejében, ha belső kihangosítón beszélünk a biztonságos vezetés érdekében.

A wi-fi hullámok frekvenciája magasabb és intenzívebb, mint a mobiltelefonoké.

A sugárzások zavarják testünket, elváltozást okoznak sejtjeinben. Az ember képtelen pár évnyi idő alatt asszimilálódni, ehhez több emberöltő is kevés lesz. Az élő szervezet jól vezető közeg, melyben az elektronok hatnak a sejtekre, s akár DNS mutációt is okozhatnak. Vannak kutatók , akik azt állítják, hogy minden elektromos vezeték és háztartási eszköz veszélyezteti egészségünket. (A falban lévő vezetékeket Bergman csővel lehetne árnyékolni)

Számtalan betegség és zavar oka lehet az elektromágneses sugárzás, csak nem gondolunk erre. Különösen akkor érzékeljük a sugárzást, amikor a mi energiaszintünk alacsony. Ha magas rezgésszinten vagyunk nem reagálunk rá. Az elektroszmog hatására alacsony rezgésű energia jön létre – ez fáradtá, beteggé teszi az élő szervezetet.

A probléma olyan mértékeket ölt mindennapjainkban, hogy az EU 2013. június 26-án Brüsszelben hozott döntése értelmében a tagállamokban előírás kötelezi a munkáltatókat, hogy munkavállalóik számára határértékeken belüli elektromágneses tereket biztosítsanak. Ehhez kitűnő megoldásnak mutatkozik egy magyar fizikus – kutató Juhász János oltalom alatt álló találmánya, az E-SMOG shield rendszer. Kidolgozta és folyamatosan fejleszti az elektroszmog és egyéb káros sugárzások elleni védelmet; a telefonra ragasztható védelemtől, a személyi és az autó védelmen át, egészen az épületvédelemig. Megújuló-energiás épületvédelmi technológiája nem csak az elektroszmogot, hanem a radon és a radioaktív sugárzásokat is az egészséget károsító küszöbérték alá csökkenti.

Lakberendező munkám során ha összeadom, van hogy több órát tartom a fülemhez a telefonom. Az első lépést már megtettem saját védelmemben.

Más, természetes megoldásokat is választhatunk :

Védekezhetünk nagy dózisú C vitaminnal, energiánk szinten tartásával, emelésével ( természetben járás, jóga, csi kung, meditáció, természetes, élő táplálékok) mobil- helyett vonalas telefon használatával, mikrosütők kiiktatásával, eszközök távolabbra helyezésével, ház-és készülékharmonizáló eszközökkel (atlantiszi szimbólumokkal, orgonittal) vagy végső soron választhatjuk azt, hogy a Faraday elv szerint felépített és védett terekben élünk (vasbeton falakkal épült házak).

A különböző eszközök részletes hatásmechanizmusáról, hatásáról, anyagösszetételeiről alább olvashattok:

http://spaceharmony-system.eu/

http://www.orgonit-om.eoldal.hu/

http://szabadonebredok.info/vedekezzunk-az-elektroszmog-ellen/

fotók:

orgo.cz

google.cz

orgonit-om.eoldal.hu

Pin It on Pinterest